• Ligasponsorer

Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 20 Augusti Aug
Onsdag Ons 21 Augusti Aug
Tisdag Tis 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 1 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Onsdag Ons 23 September Sep

Rasmus Jensen blir Rospiggarnas nya lagkapten!

9 augusti 2020 12:00
Lagkapten

Lagledare Peter Jansson har gjort sitt val. Den som efterträder Andreas Jonsson som lagkapten är fjolårets snittraket Rasmus Jensen.


Rasmus Jensen ser fram emot att axla rollen som lagkapten:

”- Jag känner mig otroligt hedrad över att bli lagkapten för Rospiggarna och över det förtroende som lagledare Peter Jansson har gett mig. Jag vet inte vad som gör mig till en bra lagkapten då det är en ny uppgift för mig men jag tror att det är viktigt med en lagkapten som känner till klubben sedan tidigare och som har insikt om hur klubben har jobbat inför årets säsong. Jag tror att vi kan få en riktigt bra säsong med det laget som Peter har byggt efter omständigheterna som vi alla står inför i år. Jag ser verkligen fram emot att säsongen i Sverige snart drar igång!”

För lagledare Peter Jansson var det ett självklart val:

”- För mig var det ett självklart val. Rasmus har en positiv och glad personlighet som sprider ett lugn och glädje i laget samt är en utåtriktad person som har lätt för att kommunicera och prata med alla. Han hjälper även de andra killarna i depån med inställningar, stöttning och taktik och vi tänker Speedway lite på samma sätt. Rasmus är en bra representant för det som Rospiggarna står för: Trygghet, Glädje och Underhållning!”