• Huvudpartners

Torsdag Tor 8 Juli Jul
Torsdag Tor 22 Juli Jul
Tisdag Tis 27 Juli Jul
Torsdag Tor 5 Augusti Aug
Torsdag Tor 12 Augusti Aug
Torsdag Tor 19 Augusti Aug
Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Tisdag Tis 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Tisdag Tis 14 September Sep
Tisdag Tis 21 September Sep
Tisdag Tis 28 September Sep
Onsdag Ons 29 September Sep
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Tisdag Tis 10 Maj Maj
Tisdag Tis 17 Maj Maj
Tisdag Tis 24 Maj Maj
Tisdag Tis 31 Maj Maj
Tisdag Tis 7 Juni Jun
Tisdag Tis 14 Juni Jun
Torsdag Tor 16 Juni Jun
Tisdag Tis 21 Juni Jun
Tisdag Tis 12 Juli Jul
Tisdag Tis 19 Juli Jul
Tisdag Tis 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 9 Augusti Aug

Kai Huckenbeck stannar i Rospiggarna!

8 oktober 2021 11:00
Truppen 2022

Lagbygget inför nästa års säsong pågår för fullt och vi kan nu meddela att en av årets största kometer Kai Huckenbeck är den första föraren som är klar för säsongen 2022. Med sin kämpaglöd och övertygande körning har Kai under sina två säsonger i Rospiggarna utvecklats till att bli en av elitseriens bästa förare samt en stor publikfavorit i Hallstavik. Under årets säsong satte han även nytt banrekord på Credentia Arena. Nu är Kai Huckenbeck redo för ytterligare två säsonger hos oss!


Med bland annat tre guld i det individuella tyska mästerskapet samt fyra säsonger som permanent förare i EM-serien inskrivet på meritlistan räknas Kai Huckenbeck som en av Tysklands bästa förare. Under årets säsong representerade Kai Landshut Devils i den polska tredjeligan 2 liga och var en stor bidragande del till att laget vann ligan. Kai blev även tysk ligamästare med hans Brokstedt Wikinger.

Lagledare Peter Jansson:

”- Det känns otroligt roligt att kunna presentera Kai Huckenbeck för Rospiggsfansen under de två nästkommande åren. Han har lyft sig hela tiden och hela hans team utstrålar professionalism. Det är en kille som bidrar enormt mycket till laget både på och utanför banan. Han viker aldrig ner sig utan kämpar för varenda poäng han kan få. Kai är även en trevlig kille som alltid bjuder på sig själv. Han är den stjärnan som Tyskland behöver. Jag är övertygad om att han kommer svara upp sin insats från i år och hålla samma klass under nästa säsong men känner jag honom rätt nöjer han sig inte med det utan han kommer göra allt för att ta nästa steg i karriären!”

Vi är glada över att Kai Huckenbeck har valt att fortsätta köra i den rödvita overallen. Vårt mål när vi komponerar laget är att fortsätta bygga vidare på kontinuiteten. Vi har ett långsiktigt tänk när vi bygger laget och är i och med det glada över att kunna meddela att Kais kontrakt är skrivet på två år och sträcker sig över säsongerna 2022 & 2023!