• Huvudpartners

Tisdag Tis 31 Maj Maj
Tisdag Tis 7 Juni Jun
Tisdag Tis 14 Juni Jun
Tisdag Tis 21 Juni Jun
Tisdag Tis 5 Juli Jul
Tisdag Tis 12 Juli Jul
Tisdag Tis 19 Juli Jul
Tisdag Tis 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 9 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Tisdag Tis 30 Augusti Aug
Tisdag Tis 6 September Sep
Måndag Mån 19 September Sep
Tisdag Tis 20 September Sep

Välkommen tillbaka till Rospiggarna: Andzejs Lebedevs!

30 oktober 2021 21:08
Truppen 2022

Idag har vi träffat en gammal Rospiggarna bekant på Arlanda. Över en kopp kaffe har vi pratat 2022 och skrivit kontrakt med Andzejs Lebedevs. Vi hälsar honom varmt välkommen tillbaka!


Rospiggarnas lagbygge fortsätter alltså och vi presenterar Andzejs Lebedevs som vårt första nyförvärv till säsongen 2022. Efter fem säsonger i Smederna återvänder Andzejs till Rospiggarna. Lebedevs som representerade oss under säsongerna 2014 & 2015 samt gjorde ett inhopp under kvartsfinalerna 2020 blev under sin tid i klubben en stor publikfavorit. På meritlistan finns bland annat ett individuellt EM-guld 2017 inskrivet och han har även representerat Lettland i både Speedway Of Nations samt lag-VM.

Lagledare Peter Jansson:

”- Det känns otroligt roligt att presentera Andzejs Lebedevs för Rospiggspubliken. Vi har haft en dialog under en längre tid och har nu kommit i mål med den. Han har tidigare anknytning till Rospiggarna och kör otroligt bra på banan i Hallstavik men besitter även kunskaper från de övriga banorna i Sverige. Lebedevs är en glad och trevlig kille som besitter ett enormt speedwaykunnande och passar väldigt bra in i vår grupp. Han är en förare som kämpar på i fyra varv och som inte ger sig förrän målflaggan är passerad vilket även genomsyrar vårt lag. Lebedevs är också en skicklig lagförare som man kommer att få se upp med under säsongen 2022!"

Vi är glada över att Andzejs Lebedevs har valt att göra comeback i Rospiggarna. Kontraktet sträcker sig över säsongen 2022 och hans ingångssnitt kommer bli 1,723.

Foto: Roffe Lundstedt / www.speedwayfoto.com