• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Välkommen till Rospiggarna: Kevin Wölbert!

10 december 2021 10:00
Truppen 2022

Lagbygget inför nästa års säsong börjar bli komplett och vi har nu endast en plats kvar att fylla för förare som har över 0,500 i snitt efter att Kevin Wölbert blir nästa förare att ta plats i Rospiggstruppen 2022.


Den 32-årige tyske föraren Kevin Wölbert började köra speedway när han var 16 år gammal. På meritlistan finns bland annat två guld, två silver och tre brons i det individuella tyska mästerskapet samt ligaguld i brittiska och tyska högstaligorna samt polska tredjeligan inskrivet. Kevin har tidigare kört för klubbar som Lejonen, Start Gniezno, Vargarna och Poole Pirates.

Kevin Wölbert:

”- Jag är väldigt glad över att få åka för Rospiggarna nästa säsong. Stort tack till klubben för förtroendet och möjligheten att åka i den svenska högstaligan. Jag känner mig taggad på uppgiften och hoppas kunna köra in många poäng för laget. Jag önskar alla fans och människor runt omkring Rospiggarna en god jul och ett gott nytt år och hoppas vi ses runt ovalerna nästa år!”

Lagledare Peter Jansson:

”- Det ska bli kul att se vad Kevin Wölbert kan lyckas åstadkomma på banan. Han besitter en hel del rutin och är en av Tysklands bästa förare. Wölbert kommer vara med och slåss om en av de ordinarie platserna. Det känns som att det är dags för honom att ta det här steget och fortsätta utvecklas. Jag har följt honom i många år så det ska bli kul att få jobba tillsammans med honom. Det är en väldigt seriös och trevlig kille med bra maskinmaterial som kommer perfekt i laget. Vi har fått ihop en bra och bred trupp till nästa säsong. Det kommer bli en rolig Rospiggsommar 2022!”

Vi är glada över att Kevin Wölbert har valt att ansluta till oss. Kontraktet sträcker sig över säsongen 2022 och hans ingångssnitt kommer bli 1,429.