• Ligasponsorer

Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 20 Augusti Aug
Onsdag Ons 21 Augusti Aug
Tisdag Tis 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 1 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Onsdag Ons 23 September Sep

Credentia Ny Huvudsponsor För Rospiggarna Speedway.

28 augusti 2019 13:53

Pressrelease 2019-08-28:

Credentia ny huvudsponsor för Rospiggarna Speedway.


Nu är det klart att Credentia blir ny huvudsponsor för Rospiggarna Speedway. Från årsskiftet byter arenan i Hallstavik namn från HZ-Bygg Arena till Credentia Arena. Avtalet innebär att Credentia under minst tre år sponsrar laget. Arenan i Hallstavik kommer att byta namn till Credentia Arena.

-Vi är mycket stolta över att bli ny huvudsponsor för Rospiggarna Speedway. Att sponsra Rospiggarna Speedway är ett naturligt led i Credentias ambition att bidra till samhällsutveckling genom att vara en aktör som tar ansvar på flera sätt än själva byggandet säger Ronny Jansson, VD Credentia AB.

Credentia är ett privatägt bygg- och fastighetsbolag som är verksamt i Roslagen och norra Storstockholm. Huvudkontoret är beläget i centrala Norrtälje. Credentia utvecklar och bygger bostäder och andra samhällsviktiga funktioner som till exempel skolor, brandstationer och fritidsanläggningar. Credentias sponsoraktiviteter syftar till att förverkliga dels deras egna mål men även bidra till en positiv utveckling för organisationer, idrottare och föreningar men även hjälpa dem att nå sina uppsatta mål. Credentia vill bidra till att människor mår bra och växer, vilket gynnar de marknader vi befinner oss i nu nu och i framtiden.

-Rospiggarna Speedway är oerhört stolta att ha Credentia med som ny arenasponsor under dom tre kommande åren. Att ett företag utav Credentias storlek väljer att göra ett samarbetsavtal med Rospiggarna ger en stor tyngd för Rospiggarna Speedway. Rospiggarna syns både lokalt, nationellt och internationellt i samband med TV-sändningar vilket gör att Credentia Arena kommer att synas inte bara i Roslagen utan även i hela världen säger Stefan Gunstad, Ordförande Rospiggarna AB.