• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Credentia Ny Huvudsponsor För Rospiggarna Speedway.

28 augusti 2019 13:53

Pressrelease 2019-08-28:

Credentia ny huvudsponsor för Rospiggarna Speedway.


Nu är det klart att Credentia blir ny huvudsponsor för Rospiggarna Speedway. Från årsskiftet byter arenan i Hallstavik namn från HZ-Bygg Arena till Credentia Arena. Avtalet innebär att Credentia under minst tre år sponsrar laget. Arenan i Hallstavik kommer att byta namn till Credentia Arena.

-Vi är mycket stolta över att bli ny huvudsponsor för Rospiggarna Speedway. Att sponsra Rospiggarna Speedway är ett naturligt led i Credentias ambition att bidra till samhällsutveckling genom att vara en aktör som tar ansvar på flera sätt än själva byggandet säger Ronny Jansson, VD Credentia AB.

Credentia är ett privatägt bygg- och fastighetsbolag som är verksamt i Roslagen och norra Storstockholm. Huvudkontoret är beläget i centrala Norrtälje. Credentia utvecklar och bygger bostäder och andra samhällsviktiga funktioner som till exempel skolor, brandstationer och fritidsanläggningar. Credentias sponsoraktiviteter syftar till att förverkliga dels deras egna mål men även bidra till en positiv utveckling för organisationer, idrottare och föreningar men även hjälpa dem att nå sina uppsatta mål. Credentia vill bidra till att människor mår bra och växer, vilket gynnar de marknader vi befinner oss i nu nu och i framtiden.

-Rospiggarna Speedway är oerhört stolta att ha Credentia med som ny arenasponsor under dom tre kommande åren. Att ett företag utav Credentias storlek väljer att göra ett samarbetsavtal med Rospiggarna ger en stor tyngd för Rospiggarna Speedway. Rospiggarna syns både lokalt, nationellt och internationellt i samband med TV-sändningar vilket gör att Credentia Arena kommer att synas inte bara i Roslagen utan även i hela världen säger Stefan Gunstad, Ordförande Rospiggarna AB.