• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Välkommen tillbaka till Rospiggarna: Szymon Wozniak!

30 november 2021 09:00
Truppen 2022

Lagbygget pågår för fullt och vi kan nu presentera ytterligare ett nyförvärv när den Rospiggsbekante polska föraren Szymon Wozniak blir den sjunde förare som tar plats i nästa års trupp.


Efter fem säsonger i Vetlanda väljer Szymon Wozniak nu att lämna klubben för att köra för Rospiggarna under säsongen 2022. Wozniak som representerade oss under säsongen 2015 visade även prov på att han behärskar vår hemmabana då han under årets grundseriematch körde in fullt, 15p, samt satte nytt dåvarande banrekord när han representerade Vetlanda. På meritlistan finns bland annat ett guld i det individuella polska mästerskapet samt ett guld i det individuella polska juniormästerskapet inskrivet.

Szymon Wozniak:

”- Jag ser fram emot att få köra för Rospiggarna igen. Jag har haft fem bra år i Vetlanda men känner att det är dags för nya utmaningar. Senaste gången jag körde för Rospiggarna var jag inte nöjd över min prestation men jag är en annan speedwayförare idag och är säker på att jag kan förbättra mitt jobb för Rospiggarna den här gången. Det är en av de bästa och mest stabila klubbarna i Sverige med toppmål. Även laget ser bra ut och jag kommer säkerligen få känna på topplagsanda i depån vilket är viktigt. Jag känner mig redo för den här utmaningen och jag tror att nästa års säsong kommer hjälpa mig att bli en bättre speedwayförare. Till alla rospiggsfans: Vi ses nästa år!”

Lagledare Peter Jansson:

”- Det känns otroligt roligt att presentera Szymon Wozniak för rospiggspubliken. Det är en professionell och trevlig lagkille som är lätt att jobba med. Det är ofrånkomligt att se hur han körde på banan i Hallstavik i år när han körde där för Vetlanda men han hittar även runt bra på samtliga banor i Sverige efter sina år både i Elitserien och Allsvenskan. Kan han fortsätta hålla den höga nivån som han gör kommer det bli en väldigt spännande säsong nästa år. Han sprider en otrolig glädje i depån, man blir alltid glad när man umgås med honom och han kommer passa bra in i gruppen. Det ska bli spännande att se Szymon Wozniak köra för Rospiggarna under säsongen 2022!”

Vi är glada över att Szymon Wozniak har valt att göra comeback hos oss. Kontraktet sträcker sig över säsongen 2022 och hans ingångssnitt kommer bli 2,091.

Julklappstips!

Köp säsongskort till nedsatt pris fram till och med nyår (31/12-2021).

Biljettlänk: https://secure.tickster.com/sv/djf7dmw19138g1t/selectproductgroup