• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

BAUHAUS förlänger avtalet som huvudpartner till Svensk Speedway

22 december 2020 11:34

Efter en framgångsrik säsong, trots årets alla utmaningar, kan elitklubbarnas samarbetsorganisation ESS nu glädjas åt att ligans största partner fortsätter samarbetet 2021


Elit Speedway Sverige (ESS) och BAUHAUS förlänger samarbetsavtalet som gör BAUHAUS till huvudpartner för den svenska elitserien under säsongen 2021. Samarbetet leder också till att svenska elitserien i Speedway fortsätter att gå under namnet BAUHAUS ligan.

Mikael Teurnberg, marknadsansvarig för ESS, som har jobbat fram förlängningen av avtalet är väldigt positiv till att BAUHAUS fortsätter som huvudpartner till Elitserien 2020. - Jag känner en stolthet och glädje att ett så stort företag som BAUHAUS fortsätter att vara huvudpartner för den svenska elitserien. Det nya TV avtalet som skrevs till säsongen 2020 gör att intresset ökat för svensk Speedway. Synligheten för svensk Speedway har ökat under 2020.

BAUHAUS Marknadschef Johan Saxne: ”Speedwayen har alltid legat nära oss på BAUHAUS och nu i dessa tider är det extra viktigt för oss att hålla i idrottssponsringen när det är så tufft för både föreningar och utövare.”

Att BAUHAUS väljer att förlänga huvudpartneravtalet med ESS gör att svensk Speedways varumärke stärks och vi ser fram emot en ny säsong tillsammans, avslutar Mikael Teurnberg.

För mer information, kontakta gärna Mikael Teurnberg, marknadsansvarig ESS, 0703-17 37 93 Mikael Holmstrand, media ansvarig ESS, 0706-92 51 30

Fakta: Elitserien i speedway är Sveriges tredje största lagsport publikt och en av världens bästa speedwayligor med merparten av sportens bästa förare representerade. Elit Speedway Sverige, ESS, ägs gemensamt av elitserieklubbarna och ska som dess företrädare hantera gemensamma sportsliga och kommersiella intressen och verka för en långsiktigt stark liga.