• Ligasponsorer

Familj 400 kr/år
Medlem i Guldklubben 700 kr

Hur går man till väga?

Enklast gör ni inbetalning direkt på BG 618-5664 via nätet och anmäler er därefter här så att vi får alla uppgifter. Glöm inte att markera detta på anmälan med datum för betalning ifyllt.

Om ni inte har möjlighet att betala direkt via nätet så fyller ni anmälan nedan så skickar vi ett inbetalningskort.

När vi har fått ett utdrag på att inbetalningen är gjord skickas medlemskortet/korten ut till er (inom 1-3 veckor).

Fyll i namn, adress och personnummer i fälten nedan. Om ni väljer familjemedlemskap och vill ha kort till alla i familjen, fyll i namn och personnummer på dessa i meddelanderutan. När alla uppgifter är ifyllda klicka på SKICKA.

Om du aktivt vill vara med och jobba med oss i klubben, lämna gärna besked om detta i meddelandefältet. Vi är mycket tacksamma om ni även fyller i E-postadress för att vi i framtiden lättare kan förmedla relevant klubbinformation till er.
Välkommen som medlem i Rospiggarna Speedwayklubb.

Ansökan Medlemskap:

Medlemsskap
Fält markerade med en * är obligatoriska
Kryssrutelista *

Vuxen 200:-/år

Familj 400:-/år

Ungdom till 18 år 100 kr/år

Guldklubben 700 kr/år
Namn *
E-post *
Personnummer *
Fyll i namn, adress, telefonnummer *