Nyheter

Mickes tankar inför slutspelsmatch 2

Posted

Vill börja med att tacka alla fantastiska rospiggssupportrar som följer Rospiggarna både på hemmamatcher och bortamatcher, det stödet känner både förarna och jag under matcherna.

Vi har nu en tuff slutspelsserie framför oss med ett intensivt program med många matcher inom en kort tid. Vi fick en bra start på serien med vinst i Kumla i tisdags men nu gäller det att fortsätta fokusera och inte slappna av, det kommer att bli tufft ända in på slutomgångarna vilka två lag som kommer att köra final i slutet av september.

Killarna gjorde en riktig laginsats i tisdags ställde upp för varandra både på banan och utanför i depån. Kommer aldrig att glömma heat elva med tre omstarter och John Lindmans cykel som fick en rejäl törn i två krascher. Hela laget skruvade på cyklarna och hjälpte John, Martin Vaculiks mekaniker slog nog nytt världsrekord i löpning över gräsmattan för att få in Johns cykel snabbt i depån för att hinna få den körklar i tid. Sedan går John ut och tar en tre poängare i tredje startförsöket, det blev den tändvätska vi behövde för att komma igång ordentligt. När Martin och Andreas körde en femetta i heat 15 så kan jag berätta att det var stora glädjescener på vår sida i depån.

Vill även tacka alla rospiggssupportrar som var i Kumla och hejade fram oss nu behöver vi all hjälp vi kan få, ni är den extra 8e förare i laget. Nu laddar vi för hemmamatch den 30 augusti och alla rospiggssupportrar försök få med någon mer vän, släkt eller arbetskamrat till tisdagens hemmamatch så att vi kan slå årets publikrekord från den 19 juli i år med 5200 åskådare. Vi ses på HZ Bygg arena på tisdag kväll. Glöm inte GP Speedway från Gorzow på lördag start kl. 18.45 på TV 10 med två rospiggar på startlinjen Jonsson och Doyle.

Hälsningar Micke