Så här skriver Jason Doyle på sin facebook ang skadan

Thank you to all my Supporters who were concerned about my injuries sustained in the incident in Torun Sunday night.

Firstly I would like to thank Dr Damian Janiszewski and his team from Torun for all their hard work. They all work so hard to give me the best chance of racing this Saturday night in Horsens. Dr Damian and his team operated on my foot at 23:30pm Monday night in Torun Hospital.

I am sorry to all concerned but I wanted to keep a low profile of my injuries so I

Visa mer

Tack till alla mina anhängare som var bekymrade över mina skador kvarstående i incidenten i torun på söndag kväll.

För det första vill jag tacka dr damian janiszewski och hans team från torun för deras hårda arbete. De jobbar så hårt för att ge mig den bästa chansen att tävla på lördag i horsens. Dr damian och hans team opererade på min fot kl 23:30 på måndag i torun.

Jag är ledsen för alla inblandade, men jag ville hålla en låg profil av mina skador så jag kunde koncentrera mig på att göra horsens gp. Jag ville inte att media skulle förstöra den här situationen.

Jag har brutit 3 ben i min högra fot när min högra fot gick in i de andra ryttare. Jag har nu fått 3 tallrikar och 14 skruv in i min högra fot för att göra benen starkare så jag kan tävla i morgon kväll!

I dag i horsens var en övning. Detta är ett krav från den att visa att varje ryttare med en skada är 100 % kapabel att tävla en speedway och att visa att de är säkra för att konkurrera mot konkurrenterna. Vi har klarat detta test och vi är redo att köra racing 😄 vi ses i morgon kväll i horsens danmark! Full gas!!