• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Välkommen tillbaka till Rospiggarna: Kim Nilsson!

18 december 2020 10:00
Truppen


Efter fem säsonger i Masarna återvänder nu Kim Nilsson till Rospiggarna.

Kim som representerade Rospiggarna under fem säsonger, 2011-2015, blev under sina år i klubben en stor publikfavorit och var bland annat med och körde upp klubben till Elitserien efter det Allsvenska guldet 2013. När han nu gör comeback räknas han som en av Sveriges mest rutinerade och meriterade förare. Under årets säsong var Kim en av guldhjältarna i Masarna och blev även den snittmässigt bästa svenska föraren i elitserien.

Kim Nilsson ser fram emot comebacken:

”- Det ska bli jättekul att representera Rospiggarna igen. Jag har många goda minnen från mina tidigare år i klubben så jag ser fram emot att komma tillbaka. Jag önskar alla Rospiggsfans en god jul och ett gott nytt år så syns vi i Hallstavik till våren!”

Lagledare Peter Jansson:

”- Det känns väldigt bra att kunna presentera Kim Nilsson för Rospiggssupportrarna då han är en av Sveriges bästa elitserieförare. Det känns väldigt rogivande att ha en sådan kille som Kim i laget och det betyder oerhört mycket för Rospiggarna som lag. Det är en kille som har glimten i ögat, han är 110% professionell, har väldigt bra folk runt omkring sig och besitter mycket rutin. Han ser sin chans att kunna vidareutveckla sin körning och rutin tillsammans med Rospiggarna vilket känns väldigt roligt. Jag känner Kim bra sedan tidigare. Han vet vad jag är för typ av ledare och vi kan prata med varandra och är bra samspelta.”

Kim kommer även att bli Rospiggarnas lagkapten under säsongen 2021:

”- Kim kommer gå in i den positionen som lagkapten för Rospiggarna 2021. Han är den ledaren som vi behöver under nästa år. Han är 110% professionell, har väldigt bra ordning och reda på grejerna, han kommer rakryggad och håller huvudet högt och är en lugn och fokuserad kille som folk lyssnar på när han pratar. Det är en oerhört bra ledarförare som ansluter till laget!”

Vi önskar Kim Nilsson hjärtligt välkommen tillbaka till Rospiggarna. Kontraktet sträcker sig över säsongen 2021 och hans ingångsnitt kommer att bli 1,750.

Slutligen vill vi rikta ett stort tack till Norrbil samt övriga sponsorer som gjorde värvningen möjlig.