• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Daniel Henderson stannar i Rospiggarna!

19 september 2020 12:10
Truppen

Första pusselbiten i lagbygget 2021 är nu klar. Daniel Henderson har under årets pågående säsong gjort storslagen comeback i Rospiggarna och har imponerat på många genom att bland annat sluta på en femteplats i årets individuella SM-final. Nu har han glädjande nog valt att förlänga!


Daniel Henderson:

”- För mig var det ett självklart val att förlänga med Rospiggarna då det är den klubben som jag har fått förtroende i och som verkligen har givit mig chansen! Jag tycker årets säsong har varit bra för min del och jag känner själv att jag har höjt mig i och med femteplatsen i SM-finalen samt bra resultat i BAUHAUS-ligan. Till nästa års säsong hoppas jag att vi kan komma tillbaka till våra normala liv igen med bland annat fyllda läktare. Just nu ligger allt fokus på årets säsong men i och med årets resultat kommer jag att satsa ännu hårdare till säsongen 2021 för att kunna uppnå nya mål!”

Lagledare Peter Jansson:

”- Daniel har i år gjort sin bästa säsong i elitserien hittills och jag vet att han kommer fortsätta att utvecklas och jobba hårt nu när han har folk runt omkring sig som tror på honom och som låter honom köra. Det har varit otroligt roligt att se hans utveckling under årets säsong och jag tror absolut att det finns mer från honom att hämta. Jag ser en stor utvecklingspotential hos honom och man får inte glömma bort att han kommer gå in på snittet 0,500!”

Vi är otroligt glada över att Daniel Henderson har valt att stanna hos oss! Kontraktet sträcker sig över säsongen 2021 och hans ingångssnitt kommer att bli 0,500.