• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Intervju med Kai Huckenbeck

23 februari 2020 13:37
Kai Huckenbeck

Idag sĂ€ger vi stort GRATTIS!🎊 till vĂ„rt nyförvĂ€rv Kai Huckenbeck som fyller 27 Ă„r.


Sin första cykel fick Kai redan som femÄring och intresset för Motorsport har funnits med sedan dess.

”- Jag fick min första cykel i julklapp nĂ€r jag var fem Ă„r gammal. Jag har alltid varit ett stort fan av Motorsport sĂ„ Speedway var ett ganska naturligt val. För min del var det inte frĂ„gan om att göra nĂ„got annat.”

PÄ Kais meritlista finns bland annat trefaldig Individuell Tysk MÀstare (2013, 2014 & 2017), Tysk U21-MÀstare 2011, representerade Tyskland i Speedway Of Nations 2018 & 2019 samt kört EM-Serien 2018 & 2019 inskrivet.

”- Jag har mĂ„nga fina minnen frĂ„n min karriĂ€r men det som Ă€r mest speciellt för mig Ă€r frĂ„n 2013 nĂ€r jag för första gĂ„ngen blev Individuell Tysk MĂ€stare.”

Vad Àr det tuffaste du gÄtt igenom under din karriÀr?

”- Det tuffaste hittills var nĂ€r min pappa gick bort förra Ă„ret. Han gjorde allting möjligt och har alltid stöttat mig under hela min karriĂ€r.”

Kai Huckenbeck gjorde debut i den Svenska högstaligan under fjolÄrets sÀsong nÀr han representerade Piraterna. Totalt blev det 12 matcher och Kai körde till sig ett snitt pÄ 1,286.

”- MĂ„nga av banorna var helt nya för mig sĂ„ det var ganska svĂ„rt att hĂ„lla jĂ€mna steg med alla erfarna förare. Det var en liten ojĂ€mn sĂ€song men det kunde ha varit vĂ€rre.”

I Är stundar Àven debuten i Rospiggarna och pÄ en hemmabana dÀr han förra Äret gjorde en imponerande debut nÀr han totalt körde in 11p och besegrade bygdens son Andreas Jonsson tre gÄnger!

”- Matchen mot Rospiggarna var min bĂ€sta match i Sverige under fjolĂ„rets sĂ€song. I början hade jag svĂ„rt att hitta rĂ€tt instĂ€llningar pĂ„ cyklarna men efter ett par heat lyckades jag hitta rĂ€tt.

Jag gillade verkligen banan i Hallstavik och minns alla vÀnliga personer som jobbar för klubben vilket Àr viktigt för att fÄ en bra laganda sÄ nÀr min manager fick kontakt med Rospiggarna och talade om att de var intresserade av mig vart jag otroligt glad.

Jag Àr en lugn person och jag tror att jag kommer kunna bidra till en bra laganda. Jag upplever mig sjÀlv som en bra lagförare som alltid försöker hjÀlpa och stötta mina lagkamrater.

Nu under vintern har jag trĂ€nat mycket bĂ„de fysiskt men ocksĂ„ mentalt för att vara vĂ€l förberedd inför Ă„rets sĂ€song. Jag ser verkligen fram emot den kommande sĂ€songen och jag kĂ€nner mig stolt över att vara en del av Rospiggarna 2020.”

Vad Àr dina mÄl med sÀsongen 2020?

”- Att köra in sĂ„ mĂ„nga poĂ€ng som möjligt för lagen jag representerar men Ă€ven att bli Tysk Individuell MĂ€stare för fjĂ€rde gĂ„ngen. Jag kommer ocksĂ„ satsa allt pĂ„ att kvalificera mig till Ă„rets SEC-serien samt nĂ€sta Ă„rs Speedway Grand Prix.”