• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Rospiggarnas lagkapten Kim Nilsson klar för säsongen 2022!

5 november 2021 10:00
Truppen 2022

Efter fem säsonger i Masarna valde Kim Nilsson att återvända hem till Roslagen igen inför årets säsong. Med sin jämna körning och sin förmåga att jämt sätta laget före jaget var han en av årets största publikfavoriter. Nu har Kim valt att förlänga!


Med bland annat ett lag SM-guld, ett SM-silver och tre SM-brons i de individuella SM-finalerna räknas Kim Nilsson som en av Sveriges bästa förare. Under årets säsong representerade Kim även Griparna i Allsvenskan där han blev ligans snittmässigt bästa förare.¨

Kim Nilsson:

”Det känns riktigt kul att vara kvar i Piggarna även nästa säsong. Det känns som vi verkligen växte som lag under säsongens gång och blev riktigt vassa mot slutet. Det vill jag vara med och fortsätta utveckla. Jag och Rospiggarna har gemensamma mål när det både gäller prestation och arrangemang. Jag hoppas vi tillsammans kan nå dessa mål under 2022!”

Lagledare Peter Jansson:

”- Det känns otroligt roligt att Kim Nilsson har valt att fortsätta köra för Rospiggarna. Det är en av Sveriges bästa förare som väljer att köra för oss och han är en förare och lagkapten utöver det vanliga. Vi är goda vänner, har en bra kontakt och litar på varandra till 110%. Han är oerhört professionell och det speglar även hela verksamheten. Han tar ett stort ansvar för hela gruppen, han tar tiden att hjälpa de övriga förarna med frågor och tips och är en utmärkt förebild för de yngre förmågorna. Kim är ett ovärderligt stöd för oss i ledarstaben och utstrålar vad Rospiggarna står för. Han är oerhört viktig för klubbens framtid och med den tekniken och körningen han visar på banan är det fantastiskt att se Kim Nilsson köra Speedway. Han tog ytterligare ett steg i utvecklingen under årets säsong och jag är övertygad om att han kommer lyfta sig ytterligare en nivå nästa år. Jag tror det kommer vara glädjande för Rospiggsfansen att se Kim Nilsson köra för Rospiggarna även nästa säsong!”

Vi är stolta över att Kim Nilsson har valt att förlänga. Hans ingångssnitt kommer att bli 1,835.