• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep

Brittisk mästare ansluter till truppen!

3 augusti 2022 13:00
Truppen

I söndags, 31 juli, var sista dagen för att göra ändringar i truppen. Vi valde att agera och kan nu hälsa fjolårets brittiska mästare Adam Ellis välkommen till Rospiggarna!


Adam Ellis var under årets säsong kontrakterad hos Dackarna men har nu valt att ansluta till oss. På meritlistan finns även två guld i det individuella brittiska juniormästerskapet samt ligaguld i brittiska högstaligan Premiership inskrivet. Utöver oss kör Ellis även för bland annat Lokomotiv Daugavpils i polska tredjeligan där han är lagkamrat med Rospiggsförarna Victor Palovaara & Kevin Juhl Pedersen.

Lagledare Peter Jansson:

”- Det känns roligt att Adam Ellis ansluter till truppen. Han är en duktig förare som har haft lite oflyt med skador tidigare men som är seriös i sin satsning och är sugen på att köra speedway. Han blev brittisk mästare förra året och är en trevlig kille som kommer passa bra in i gruppen. Vi ville bredda truppen ytterligare på de olika positionerna. Vårt mål är att ta oss till slutspelet och när vi väl är där vill vi ha en bred och jämn trupp där vi kan välja mellan flera förare. Det ska bli spännande att se vad Adam Ellis kan lyckas åstadkomma i Rospiggarna.”

I och med att Adam Ellis tar en plats i truppen innebär det att Adrian Miedzinski får lämna. Kontraktet med Ellis sträcker sig säsongen ut och hans ingångssnitt kommer bli 1,250.