• Huvudpartners

Tisdag Tis 20 Augusti Aug
Onsdag Ons 21 Augusti Aug
Tisdag Tis 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 1 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Onsdag Ons 23 September Sep
Torsdag Tor 3 Juni Jun
Torsdag Tor 10 Juni Jun
Tisdag Tis 15 Juni Jun
Tisdag Tis 22 Juni Jun
Tisdag Tis 29 Juni Jun
Tisdag Tis 6 Juli Jul
Torsdag Tor 8 Juli Jul
Torsdag Tor 22 Juli Jul
Tisdag Tis 27 Juli Jul
Torsdag Tor 5 Augusti Aug
Torsdag Tor 12 Augusti Aug
Torsdag Tor 19 Augusti Aug
Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Tisdag Tis 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep

Välkommen till Sverige & Rospiggarna: Norick Blödorn!

28 maj 2021 10:00

Klubbarna i BAUHAUS-ligan har under årets säsong fått möjligheten att utöka truppen med ytterligare en förare över snittet 0,500 och vi kan därmed meddela att den 16-årige tyska supertalangen Norick Blödorn blir den sista föraren att ansluta till årets Rospiggstrupp.


Norick körde sin första tävling i motocross när han var fem år gammal och började vid tioårsålder köra 85cc-speedway. För två år sedan gjorde han sin tävlingsdebut på 500cc. Norick representerar även Landshut Devils som huserar i polska tredjeligan Liga 2 där han i år körde in 12p (3,2,3,3,1,0) under sin första tävling. På meritlistan finns bland annat ett VM-guld på 85cc samt ett EM-guld och EM-silver på 85cc inskrivet.

Norick Blödorn:

”- Jag är väldigt stolt över att vara en del av Rospiggarna. Jag ser framemot att få börja köra i den svenska högstaligan och jag hoppas kunna köra in många poäng för laget.”

Lagledare Peter Jansson:

”- Norick är en av de största talangerna som finns ju nu och han är verkligen på väg att få sitt stora genombrott. Jag ser honom en långsiktig värvning. Han kommer i år få vara med och känna på hetluften, lära känna de svenska banorna samt klubben och kommer få fortsätta utvecklas i lugn och ro. Han har full uppbackning av sitt team och jag tror att han kommer bli riktigt bra i framtiden.”

Vi är otroligt glada över att stjärnskottet Norick Blödorn har valt att göra sin sverigedebut hos oss. Kontraktet sträcker sig över säsongen 2021 och hans ingångsnitt kommer bli 1,250.