• Huvudpartners

Onsdag Ons 29 September Sep
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Tisdag Tis 10 Maj Maj
Tisdag Tis 17 Maj Maj
Tisdag Tis 31 Maj Maj
Tisdag Tis 7 Juni Jun
Tisdag Tis 14 Juni Jun
Tisdag Tis 21 Juni Jun
Tisdag Tis 5 Juli Jul
Tisdag Tis 12 Juli Jul
Tisdag Tis 19 Juli Jul
Tisdag Tis 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 9 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug

Rospiggsikonen Timo Lahti klar för säsongen 2022!

26 november 2021 10:06
Truppen 2022

Ytterligare en rospiggsikon väljer att stanna när vi nu kan presentera Timo Lahti som nästa pusselbit i lagbygget 2022. Med sin jämna körning och sin finska sisu har han under sina säsonger i klubben blivit en stor publikfavorit. Nu är den sexfaldige individuella finska mästaren redo för sin elfte säsong hos oss.


Timo Lahti:

”- Jag är väldigt glad över att få fortsätta köra för Rospiggarna. Hallstavik är mitt svenska hem och jag känner att jag hör hemma där. Jag känner till varje del av banan och jag känner att det är väldigt viktigt att ha en bra hemmabana och hemmalag. Laget ser riktigt bra ut och jag kan inte vänta på att säsongen 2022 ska börja!”

Lagledare Peter Jansson:

”- Timo är en väldigt bra och jämn speedwayförare som alltid tar sina poäng. Han har gjort två bra säsonger hos oss sedan han kom tillbaka och har verkligen visat att han hör hemma i Rospiggarna. Timo har åkt för klubben i många år så det känns kul att kunna presentera hans förlängning och det ska bli väldigt roligt att se honom köra nästa år. Fortsätter han leverera på den nivån han gjort sedan comebacken så kommer det bli riktigt bra. Han är även en stor bidragande del till lugnet och harmonin i laget men besitter även den finska sisun."

Vi är stolta över att Timo Lahti har valt att förlänga. Kontraktet sträcker sig över säsongen 2022 och hans ingångssnitt kommer bli 1,714.