• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Antonio Lindbäck
Rospiggarna Förare
Född 1985-05-05
Ålder 38
Nationalitet Sverige
Född 1985-05-05
Ålder 38
Nationalitet Sverige

Säsonger i klubben: 1 (Ny i klubben)

Ingångssnitt 2023: 1,594

Om: Det stora internationella genombrottet för Antonio kom 2004 då han var en del av det svenska landslaget som vann Speedway World Cup samtidigt som han individuellt både vann GP-challenge samt blev junioreuropamästare. Debuten som permanent förare i VM-serien gjorde han året därpå, 2005, och hittills har det blivit 10 GP-säsonger. Under fjolårets säsong var Antonio en avgörande del till att Valsarna vann allsvenskan men han deltog även i SVT:s tävlingsprogram Mästarnas Mästare.

Meriter (i urval):

• 10 säsonger som permanent förare i VM-serien där han har slutat på pallplats vid tretton tillfällen varav tre vunna GP-tävlingar

• Lag-SM-guld 2020

• Tvåfaldig individuell svensk mästare

• Dubbla lag-VM-guld som en del av det svenska landslaget

Antonio Lindbäck: ”- Känns himla kul att få köra för Rospiggarna. Laget ser väldigt intressant ut och jag känner alla förare väl så sammanhållningen kommer fungera perfekt. Jag tycker banan passar mig bra så det känns extra skönt att få ha den som hemmabana."

Lagledare Peter Jansson: ”- Jag och Antonio jobbade tillsammans under säsongen 2008 då han körde för Vargarna i allsvenskan så det är en kille jag har känt länge. Han berör alla på olika sätt och när allting stämmer för honom är han en av världens bästa speedwayförare. Antonio har även gjort ett antal GP-säsonger och kommer kunna tillföra mycket rutin till laget.