• Ligasponsorer

Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 20 Augusti Aug
Onsdag Ons 21 Augusti Aug
Tisdag Tis 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 1 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Onsdag Ons 23 September Sep
Torsdag Tor 3 Juni Jun
Torsdag Tor 10 Juni Jun
Tisdag Tis 15 Juni Jun
Tisdag Tis 22 Juni Jun
Tisdag Tis 29 Juni Jun
Tisdag Tis 6 Juli Jul
Torsdag Tor 8 Juli Jul
Torsdag Tor 22 Juli Jul
Tisdag Tis 27 Juli Jul
Torsdag Tor 5 Augusti Aug
Torsdag Tor 12 Augusti Aug
Torsdag Tor 19 Augusti Aug
Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Tisdag Tis 31 Augusti Aug

Andrey Kudriashov klar för säsongen 2021!

4 december 2020 10:00

Rospiggarnas lagbygge fortsätter och vi kan nu presentera att den fyrfaldige ryska mästaren Andrey Kudriashov blir den fjärde föraren att ta plats i nästa års trupp. Andrey var tänkt att debutera i Rospiggarna redan under årets säsong men på grund av coronapandemin uteblev Sverigedebuten. Nu välkomnar vi honom till Rospiggarnas trupp 2021!


Andrey Kudriashov:

"- Det känns bra att ha skrivit ett kontrakt med Rospiggarna. Jag har alltid velat köra i svenska ligan och känner mig tacksam över att klubben ger mig chansen. Jag hoppas jag kommer köra in många poäng för att bevisa att valet av mig var ett bra val."

Lagledare Peter Jansson:

”- Andrey Kudriashov är en otroligt bra förare som jag vet är en riktig kämpe och som aldrig ger upp utan kämpar till sista varvet. Jag tycker det är synd att vi inte fick bekanta oss med honom under 2020 så det var ett ganska naturligt val att få med honom i nästa års trupp. Jag tror att han kommer bli en frisk fläkt i BAUHAUS-ligan. Han är en trevlig person och är en professionell idrottsman som passar perfekt i vårt lag. Han kommer tillföra en väldigt stark vinnarmentalitet till laget och jag tror att han kommer bli en stor publikfavorit i Hallstavik. Han har bra starter och kör full gas i fyra varv.”

Vi är oerhört glada över att Andrey Kudriashov har valt att köra för oss under nästa säsong. Kontraktet sträcker sig över säsongen 2021 och hans ingångssnitt kommer att bli 1,250.