• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Efterlängtad seger hemma mot Piraterna!

6 juli 2023 00:57
Efter match


Att onsdagens hemmamatch skulle bli en tight fight visades redan i första heaten som slutade fyratvå till först oss sedan Piraterna. Ytterligare en fyrtvåa till oss i heat tre följdes upp av två tre-tre-resultat under heat fyra och heat fem. Under heat sex körde Dimitri Bergé och Timo Lahti in vår första femetta för matchen men Piraterna svarade med tre stycken fyrtvåor under heat sju till och med heat nio. Ett lika resultat i heat tio gjorde att ställningen var 30-30 när vi gick in till den längre sladdpausen.

I heat elva körde Dimitri Bergé in en ny femetta den här gången tillsammans med Kai Huckenbeck. Kai skulle senare vara inbladad i vår tredje femetta ihop med Antonio Lindbäck under heat tretton. Piraterna vann båda två nomineringsheaten med en fyrtvåa samt en femetta men slutresultatet skrevs ändå till 46-44 och en efterlängtad rospiggsseger. Matchens rospigg blev vår unga talang Eddie Bock som dagen till ära också gjorde sin första hemmamatch för säsongen.

Rospiggsförarnas poäng:

  1. Antonio Lindbäck: 9p (1,2,3,3,R)
  2. Wiktor Przyjemski: 5p (3,2,0,0)
  3. Timo Lahti: 8p+1 (1,2*,0,3,2)
  4. Dimitri Bergé (3,3,2,3,FX)
  5. Kai Huckenbeck: 8p+3 (1*,2,2*,2*,1)
  6. Victor Palovaara: 4p (2,2,0)
  7. Eddie Bock: 1p+1 (0,1*,0)

Lagledare Peter Jansson:

”- Otroligt skönt att vinna matchen. Det satt långt inne men äntligen kom den efterlängtade segern som vi har slitit för under en längre tid. Vi gör en stabil insats, alla förarna gör ett jättebra jobb och otroligt skönt att se de svaren jag får från Antonio och Eddie. De har haft det lite tungt men visade ikväll hur bra förare de egentligen är. En gedigen laginsats bärgade segern idag, visserligen kändes det lite surt att de sista heaten blev som det blev men det är inget man kan rå för och tack och lov verkar förarna ha klarat sig rätt så bra ändå. Nu dröjer det två veckor till nästa match och då gäller det att vi fortsätter vinna matcher för att säkra slutspelsplatsen. Förhoppningsvis får vara skadade förare återhämta sig lite så vi kan komma tillbaka med ett skadefritt lag efter uppehållet.”