• Huvudpartners

Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Broc Nicol klar för säsongen 2022!

21 januari 2022 10:00
Truppen 2022

Sista pusselbiten i årets lagbygge är nu lagd när Broc Nicol blir den sista föraren över 0,500 i snitt att ta plats i årets trupp.


23-årige amerikanen Broc Nicol började köra speedway när han var tolv år gammal. På meritlistan finns bland annat två guld i det individuella amerikanska mästerskapet samt deltaganden i Speedway Of Nations och lag-VM inskrivet. Broc har även kört flertalet säsonger i de engelska-ligorna samt för Piraterna i svenska BAUHAUS-ligan under säsongen 2020.

Broc Nicol:

”- Jag är väldigt glad över att få köra för Rospiggarna i den svenska högstaligan. Det är en fantastisk liga att köra i och jag ser fram emot utmaningen. Jag kommer göra mitt bästa för att bevisa att jag förtjänar en plats i laget och jag hoppas kunna utvecklas som förare under säsongen. Jag är väldigt tacksam för möjligheten jag har fått och längtar till årets säsong drar igång!”

Lagledare Peter Jansson:

”- Det känns roligt att presentera Broc Nicol för Rospiggsfansen. Det är en av USA:s bästa förare just nu och han växer för varje år. Broc är en väldigt seriös kille som satsar hårt på att bli en riktigt bra speedwayförare. Han är uppvuxen på kortare banor och är en teknisk kunnig förare. Det blir en ny bekantskap för publiken i Hallstavik och det ska bli spännande att se vad han kan lyckas åstadkomma under årets säsong. Han är en förare som snittligt kan ersätta alla förare i laget och är en av de förarna som vi tror kommer lyfta sig med framtiden, Det finns en viss kärlek till amerikaner i Rospiggarna. Jämfört med förra året har vi spetsat men också breddat truppen och vi har flertalet laguppställningar som vi kan komma till start med. Det kommer bli tufft att ta en plats i Rospiggarna 2022!”

Vi är glada över att Broc Nicol har valt att ansluta till oss. Kontraktet sträcker sig över säsongen 2022 och hans ingångssnitt kommer bli 1,250.