• Ligasponsorer

Tisdag Tis 20 Augusti Aug

Miljöpolicy

Klubbens miljöpolicy

Rospiggarna Speedway ska ta ansvar för vår gemensamma miljö och kommande generationer genom att aktivt och ständigt utveckla och förbättra miljöarbetet på arenan genom att följa de riktlinjer som SVEMO, FIM, Länstyrelsen och Kommunen rekommenderar.

Det innebär att:

• Rospiggarna speedway alltid strävar efter och vill minimera den negativa miljöpåverkan som verksamheten kan ge upphov till. Samt uppfyller de lagar och andra krav som ställs.

• Genom utbildning av ledare, förare och andra som bidrar till klubbens genomförande öka klubbens kunskap om miljöfrågor

• Vi följer de rekommendationer som finns när det gäller avfalls- och kemikaliehantering

Medlemmar och aktiva på alla nivåer inom Rospiggarna Speedway ska veta och följa vår miljöpolicy och sprida kunskap om denna.

Styrelsen 2019