• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Luke Becker
Rospiggarna Förare
Född 1999-02-11
Ålder 24
Nationalitet USA
Född 1999-02-11
Ålder 24
Nationalitet USA

Säsonger i klubben: 1 (Ny i klubben)

Ingångssnitt 2023: 1,475

Om: Trots sin unga ålder har Luke Becker redan lämnat avtryck inom speedwayvärlden då han bland annat har representerat USA i både lag-VM samt Speedway Of Nations. Utöver Rospiggarna kör Luke för Zielona Góra i polska andraligan samt för Wolverhampton i brittiska högstaligan men han besitter också tidigare erfarenheterna från de svenska ovalerna då han har kört för Piraterna samt Dackarna. Bakom värvningen är den tidigare rospiggsföraren Greg Hancock högst involverad.

Luke Becker: ”- Jag ser verkligen fram emot möjligheten att få vara med och träffa alla i Rospiggarna. Det var ett stort mål för mig att köra i Sverige även den här säsongen. Jag hoppas vi kommer uppnå framgångsrika resultat tillsammans.”

Lagledare Peter Jansson: ”- Luke Becker är ung förare som aldrig ger upp, är enormt startsnabb och har dessutom bra uppbackning från Greg Hancock. Han har kört några säsonger i Sverige tidigare och hittar runt bra på de flesta banorna här så det ska bli intressant att se vad han kan lyckas åstadkomma i Rospiggarna.”