• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep

Stötta Rospiggarna som privatperson!

3 juli 2023 10:14


Säsongen 2023 är i full gång. Vi har en pågående ungdomssatsning som har fått stort gehör i speedwaysportens stornation Polen, under sommaren arrangerar vi tillfällen för prova på speedway och vi har också som mål att ge våra seniorförare fortsatt chans till att utvecklas. Det är ingen hemlighet att Rospiggarnas ekonomi är ansträngd och för att kunna fortsätta våra satsningar behöver vi få in alla medel vi kan få. Därför vädjar vi nu till dig bästa rospiggsfans. Som privatperson finns det flera sätt som du kan stötta klubben på. Alla medel, stora som små, är varmt välkomna!

Du kan till exempel:

  • Gå på match – Ta med dig en kompis, kollega eller hela familjen och upplev speedway i världsklass. Passa även på att gynna våra kiosker och vår souveniraffär genom att köpa något att äta och dricka samt någon snygg souvenir som visar att du stöttar Rospiggarna.
  • Skänka valfritt belopp direkt till klubben - Skänk en valfri slant till vårt bankgiro-nummer: 618-5664. Det går även bra att swisha till: 123-268 17 08
  • Boka bord på VIP-läktaren under våra hemmamatcher och passa på att äta gott samtidigt som du upplever tuffa dueller på speedwayovalen. För mer info eller bordsbokning maila till: [email protected]
  • Bli medlem i Rospiggarna speedwayklubb - Som medlem stödjer du klubben och får en hel del förmåner. Priset är 300 kr/person eller 500 kr/familj.
  • Läs mer på följande länk: https://www.rospiggarna.nu/foreningen/bli-medlem

Nu på onsdag 5 juli välkomnar vi Piraterna till Credentia Arena. Matchstarten är 19:00. Ta gärna med hela familjen, en kompis eller en arbetskollega för att beskåda speedway i absoluta världsklass.

Tillsammans ser vi till att fylla Credentia Arena!