• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Förarintervju med Adrian Miedzinski!

21 april 2022 14:53
Intervju

Intervjuserien med Rospiggarnas förare inför säsongen 2022 rullar vidare. Närmast på tur är Adrian Miedzinski. Med sin kämpaglöd och vinnarmentalitet har Adrian lämnat stora avtryck på banorna. Debuten i seriesammanhang gjorde han redan som 16-åring i april 2002 för Apator Torun i polska högstaligan.


Vad fick dig att börja köra speedway och vad är det bästa med speedwaysporten?

”- Min pappa körde speedway så jag gick och såg på tävlingar när jag var barn. Det bästa med att köra speedway är känslan jag upplever när jag vinner. Jag har många fina minnen från min karriär men det som sticker ut allra mest hos mig är när jag vann Toruns GP-tävling 2013 inför publiken i mitt hemland. Sen gillar jag även att träffa alla härliga människor som finns inom sporten.”

Adrian som representerade oss under säsongerna 2006 och 2007 valde inför fjolårets säsong att göra comeback i Rospiggarna. Hur var comebacken för dig och hur känns det att köra för Rospiggarna under årets säsong?

”- Det kändes roligt att tävla inför publik igen efter en annorlunda säsong 2020. Jag gillar banan i Hallstavik sen är det även en bra organisation och bra människor som jobbar för klubben vilket jag uppskattar. Jag har också en nära relation till lagledare Peter Jansson och trivs väldigt bra med honom som person. Det ska bli kul att köra för Rospiggarna även i år. Vi har ett bra lag och jag tror vi kommer vara ännu starkare än ifjol.”

Vilka är dina mål med säsongen 2022 och vad kan publiken förvänta sig av Adrian Miedzinski under säsongen?

”- Målet är att Rospiggarna ska sluta bland topp tre samt att jag ska njuta av körningen så kommer resultaten av sig själv. Publiken kan förvänta sig att jag gör en bra säsong i min prestation”.

Foto: Roffe Lundstedt / www.speedwayfoto.com