• Huvudpartners

Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Nyblivne VM-föraren förblir Rospigg!

4 oktober 2023 11:00
Truppen

I och med att årets säsong tagit slut är det nu dags att blicka framåt mot kommande år. Det gör vi genom att öppna silly season med en förlängning.


Tyske föraren Kai Huckenbeck anslöt till Rospiggarna under säsongen 2020 och har under sina fyra år i klubben blivit en stor publikfavorit. Inför årets säsong innehade Kai banrekordet men blev av med det för en kort stund tisdagen 6 juni. Sju heat senare, i samma tävling, tog han tillbaka det på nya tiden 54,5. Nästa år gör Kai sin första säsong som permanent VM-förare då det igår blev klart att han tilldelats ett wildcard.

Kai Huckenbeck:

“- Jag ser fram emot ännu en säsong med Rospiggarna. Det är en härlig stämning och laganda mellan lagledare samt oss förare vilket var en stor anledning för mig att förlänga.”

Lagledare Peter Jansson:

”- Det är jättekul att Kai stannar. Han är en fantastisk person att ha i ett lag och bidrar med mycket trygghet. Han känner sig hemma i Hallstavik så förlängningen blev klar ganska direkt. Kai är en stabil poängplockare men i och med att han kommer köra VM nästa år tror jag han kommer lyfta sig ytterligare en nivå då han kommer få köra mot de bästa förarna i världen.”