• Ligasponsorer

Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 20 Augusti Aug
Onsdag Ons 21 Augusti Aug
Tisdag Tis 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 1 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Onsdag Ons 23 September Sep

Välkommen Till Sverige & Rospiggarna: Ryan Douglas!

1 november 2019 15:00
Ryan Douglas

Den 26-åriga australiensaren Ryan Douglas har gjort stort avtryck i Brittiska ligorna där han bland annat representerade Scunthorpe Scorpions i fem års tid, 2013-2017.


I år körde Ryan för Wolverhampton Wolves i Brittiska Högstaligan, SGB Premiership, samt Leichester Lions i Brittiska Andraligan som även stod som ligavinnare av årets SGB Championship. Ryan slutade även på en tredjeplats i årets The Championship Riders Individual.

På meritlistan finns även ett flertal deltagande i Australienska Mästerskapet samt silver i Australienska U21-Mästerskapet 2014 inskrivet.

Lagledare Peter Jansson är nöjd över nyförvärvet:

” - Ryan Douglas är helt ny i Sverige men är en förare som bjuder på bra Speedway. Jag fick ett tips om honom från en gemensam bekant.

Ryan är tänkt som ”Back-Up förare” och har därmed ingen given plats i laget utan kommer att få kriga till sig en plats i laget och Ryan kan i framtiden bli riktigt bra i Hallstavik.

Jag tror att publiken kan förvänta sig en härlig och entusiastisk förare med en avslappnande ”Australiensisk stil” samt en förare som bjuder på spektakulär och publikvänlig Speedway.”

Vi är stolta över att Ryan Douglas har valt att göra sin Sverige-debut hos oss. Kontraktet sträcker sig över säsongen 2020 och hans ingångsnitt kommer att bli 1,250.