• Ligasponsorer

Tisdag Tis 21 Maj Maj
Torsdag Tor 23 Maj Maj
Torsdag Tor 30 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Tisdag Tis 9 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Torsdag Tor 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 20 Augusti Aug
Onsdag Ons 21 Augusti Aug
Torsdag Tor 7 Maj Maj
Tisdag Tis 12 Maj Maj
Torsdag Tor 21 Maj Maj
Tisdag Tis 26 Maj Maj
Tisdag Tis 2 Juni Jun
Tisdag Tis 9 Juni Jun
Torsdag Tor 11 Juni Jun
Tisdag Tis 16 Juni Jun
Tisdag Tis 23 Juni Jun
Tisdag Tis 7 Juli Jul
Tisdag Tis 14 Juli Jul
Tisdag Tis 28 Juli Jul
Tisdag Tis 4 Augusti Aug
Tisdag Tis 11 Augusti Aug

Stort Tack För Säsongen 2019

23 augusti 2019 12:29

Vi vill rikta ett hjärtligt tack till alla supportrar, publik, funktionärer, personal samt sponsorer som följt och stöttat Rospiggarna och som alltid stått upp för oss i både medgång och motgång under säsongen 2019.


Stort tack till alla ni som har kommit till HZ Bygg Arena, men även åkt på bortamatcherna, och stöttat våra Rospiggar under årets matcher och tack för ert fantastiska stöd och engagemang.

Stort tack till all personal, all banpersonal och alla ideella krafter samt sponsorer som under säsongen kämpat och jobbat hårt för Rospiggarna.

2019 var inledningsvis ett riktigt tungt år för oss rent sportsligt men förarna, lagledning, banpersonal och styrelsen jobbade på alla sätt för att avsluta grundserien med positiva känslor inför nästa år. Något vi även lyckades med då vi kom tillbaks starkare än någonsin och avslutade med tre raka segrar på hemmaplan, vilket även gjorde så att vi kunde lämna sistaplatsen och istället sluta åtta i 2019:års tabell.

Nu börjar arbetet inför säsongen 2020 på allvar och målet är att återigen vara i toppen av tabellen samt ha ett sånt slagkraftigt lag som möjligt för att kunna slåss om topplaceringarna.

Hoppas ni följer alla spännande nyheter och förarsläpp som kommer under hösten och vintern på våra sociala medier samt på hemsidan!

/Rospiggarna Speedway