• Ligasponsorer

Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 20 Augusti Aug
Onsdag Ons 21 Augusti Aug
Tisdag Tis 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 1 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Onsdag Ons 23 September Sep
Torsdag Tor 3 Juni Jun
Torsdag Tor 10 Juni Jun
Tisdag Tis 15 Juni Jun
Tisdag Tis 22 Juni Jun
Tisdag Tis 29 Juni Jun
Tisdag Tis 6 Juli Jul
Torsdag Tor 8 Juli Jul
Torsdag Tor 22 Juli Jul
Tisdag Tis 27 Juli Jul
Torsdag Tor 5 Augusti Aug
Torsdag Tor 12 Augusti Aug
Torsdag Tor 19 Augusti Aug
Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Tisdag Tis 31 Augusti Aug

Daniel Henderson stannar i Rospiggarna!

19 september 2020 12:10
Truppen

Första pusselbiten i lagbygget 2021 är nu klar. Daniel Henderson har under årets pågående säsong gjort storslagen comeback i Rospiggarna och har imponerat på många genom att bland annat sluta på en femteplats i årets individuella SM-final. Nu har han glädjande nog valt att förlänga!


Daniel Henderson:

”- För mig var det ett självklart val att förlänga med Rospiggarna då det är den klubben som jag har fått förtroende i och som verkligen har givit mig chansen! Jag tycker årets säsong har varit bra för min del och jag känner själv att jag har höjt mig i och med femteplatsen i SM-finalen samt bra resultat i BAUHAUS-ligan. Till nästa års säsong hoppas jag att vi kan komma tillbaka till våra normala liv igen med bland annat fyllda läktare. Just nu ligger allt fokus på årets säsong men i och med årets resultat kommer jag att satsa ännu hårdare till säsongen 2021 för att kunna uppnå nya mål!”

Lagledare Peter Jansson:

”- Daniel har i år gjort sin bästa säsong i elitserien hittills och jag vet att han kommer fortsätta att utvecklas och jobba hårt nu när han har folk runt omkring sig som tror på honom och som låter honom köra. Det har varit otroligt roligt att se hans utveckling under årets säsong och jag tror absolut att det finns mer från honom att hämta. Jag ser en stor utvecklingspotential hos honom och man får inte glömma bort att han kommer gå in på snittet 0,500!”

Vi är otroligt glada över att Daniel Henderson har valt att stanna hos oss! Kontraktet sträcker sig över säsongen 2021 och hans ingångssnitt kommer att bli 0,500.