• Ligasponsorer

Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 20 Augusti Aug
Onsdag Ons 21 Augusti Aug
Tisdag Tis 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 1 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Onsdag Ons 23 September Sep

Nya ansikten i Rospiggarnas styrelse!

9 januari 2020 19:37
Styrelsen

Kent Rensvik, hemmahörande i Norrtälje, blir den som ska leda Rospiggarna in i 2020.

Kent blir ny ordförande för Rospiggarna Speedway och blir den som efterträder avgående Stefan Gunstad som klev av ordförandeposten i november 2019.


Kent Rensvik är ett välkänt namn i Roslagen och Uppland och han har bland annat varit plats- och avdelningschef på PEAB under 5 års tid. För 12 år sedan startade han företaget Roslagens ByggEntreprenad AB som numera är ett delägt dotterbolag till vår storsponsor Credentia.

Kent har även haft en lång och framgångsrik idrottskarriär inom Triathlon där han tagit 14 SM-medaljer fördelat på de olika valörerna. Han har under flera år varit en av Rospiggarnas samarbetspartners samt följt laget och klubben på nära håll och missar ogärna en hemmamatch.

Kent Rensvik ser fram emot posten som ordförande:

”- När jag fick frågan kände jag att om jag ska tacka ja till posten som ordförande så måste jag göra det bra. Det vart några veckors betänketid men jag har alltid varit en tävlingsmänniska som drivs av utmaningar och nu när beslutet är fattat känns det mycket spännande och jag ser verkligen fram emot det.

För mig handlar ordförandeskapet om att få en bred baskunskap på alla områden, att få en överblick över hur allt fungerar samt att ta del av andras erfarenheter och kompetenser. Ingen är viktigare än någon annan och allas ord och idéer värderas lika högt och seriöst.

Den ideella arbetskraften som klubben drivs av är något som man inte ska ta för givet utan den måste värdesättas. Vi ska få människorna som arbetar med och omkring Rospiggarna att känna en glädje och samhörighet samt att få alla inblandade att trivas och känna uppskattning. VI-känslan är nyckeln till framgång.

2020 kommer Rospiggarna att vara en stabil klubb som når slutspel! Målet är att få förarna att känna en klubbtillhörighet och vi har ett väldigt intressant lag som kommer att bjuda upp till många häftiga hemmamatcher men vi kommer också att plocka poäng på bortaplan.”

Ännu ett nytt namn i Rospiggarnas styrelse är Stefan Juhnell. Stefan kommer från Norrtälje och driver företaget West Art Communication AB.

Flera som är insatta i Speedwaysporten känner nog igen honom från sitt samarbete med Greg Hancock och deras Speedway-podcast Reel45.

Stefan kommer att bli ordinarie ledamot i Rospiggarnas styrelse.